78156

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


dd (80.87.182.237) --- 17. 6. 2009
Re: pastovani medu

Já se řídím vždy podle toho, že jak dostane, hmmm,...takový perleťový odstín, tak flaškuji, protože každý den je pak hustší a hustší. Ale chce to fakt vidět, pastuji v konvích a v každé to přijde v jinou dobu. Tím jak přehazuji šroub, tak se to vzájemně naočkovává. Jak tady už psali přede mnou, jak se to prošvihne, tak jedině tou lopatkou :-) Ale pokud je uskladněný v něčem rozumném, tak i potom jde MÍRNĚ rozehřát, naflaškovat a on znovu dojde do pasty.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 36233


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu